Szolgáltatásunk

Könyvszakértő tevékenység

A számviteli szabályozás 2001. évi változása többoldalú feladat elé állította a könyvvizsgálói szakmát.

A számvitelről szóló 2000. évi C törvény 14. §-a rögzíti, hogy a gazdálkodó szerveknek el kell készíteni a számviteli politikájukat és ehhez kapcsolódóan kötelezően a szabályzatokat.

A 2013. évtől életbe lépett és utóbbi években történt jogszabályi módosításokat át kell vezetni a szabályzatokon, illetőleg szükség esetén új szabályzatokat kell készíteni.

Társaságunk segítséget nyújt a konkrét szabályzatok összeállításához.

Kollégáinkat a folyamatosan képezzük így biztosítva azt, hogy a számviteli előírások magas szintű ismeretének birtokában végezhessük munkánkat, mivel csak így lehet eleget tenni a könyvvizsgálati munkával összefüggő követelményeknek.

  

Adószakértő tevékenység

Abban a felgyorsult világban, melyben élünk nincs időnk foglalkozni az adó jogszabályok változásaival, a hatalmasra duzzadt adójogszabályokban pedig nem igazodunk el.

Ezért szükséges egy olyan Társaság szakértelmét igénybe vennünk, aki megkeresi a legjobb megoldásokat és megmutat olyan konstrukciókat, melyekről még nem is hallottunk annak érdekében, hogy tevékenységünk a legkevesebbe kerüljenek, vagy a legtöbbet nyerjük rajtuk.

Bízza ránk Ön is magát, mi megkeressük, megtervezzük és kész megoldásként kínáljuk  azokat az adózási módokat, amelyek alapján szabályosan, de minden adott lehetőséget kihasználva a legtöbb bevétel maradjon a vállalkozásában.

 

Tanácsadó tevékenység

A vállalkozások egyik legmeghatározóbb és egyben legnehezebb feladata a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos, de hatékony megfelelés. Éppen ezért a professzionális adótanácsadás igénybevétele elkerülhetetlenné vált a vállalkozások számára.

Kollégáink folyamatos képzésének köszönhetően maximális segítséget nyújtunk ügyfeleink részére, hogy az általuk végzett tevékenység a legoptimálisabb adóteherrel járjon a vállalkozásuk számára.

 Nem kell figyelnie az Ön vállalkozását érintő adózási jogszabályváltozásokat, kizárólag a saját munkájuk ellátására összpontosíthatják teljes kapacitásukat.

Legyen szó társasági adóról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról, mi komplex segítséget nyújtunk!

Különös jelentőséggel bírnak az APEH ellenőrzések, az önrevíziók, a hatósági állásfoglalások, valamint a jogorvoslati eljárások során nyújtott tanácsadási szolgáltatásaink.